Вдъхновени

В началото, фотографията бе загадка. После стана познание. Сега е животът ни!
Ние,Мария и Рангел,както и хората от целия ни екип, посвещаваме ежедневието си на различни каузи.Всеки ден се стараем да разказваме нечия история чрез това което правим,най-вече чрез изкуството, наречено фотография! И във всеки нов ден, от над 30 години насам, се учим на нещо ново, нещо красиво, нещо вдъхновяващо, което да покажем на клиентите си.
Опита,който имаме зад гърба си, всички онези заснети тъжни и весели моменти, ни поставя пред отговорността, да бъдем възможно най-безгрешни и перфектни,доколкото това е възможно, поемайки даден ангажимент. Стараем се да бъдем внимателни, и да спечелим доверието на всеки, застанал пред обектива ни.
Понякога в работата ни има много трудности, непредвидени ситуации и екстремни условия, но да ви кажем, тогава е най-интересно! Предизвикателството да се справиш и в такава ситуация… И като се замислим, май почти няма житейско събитие,което да не сме снимали през годините. Бременност, раждане, кръщене, рожден ден, първи учебен ден, семейно тържество, празник, бал, сватба, развод, златна сватба, юбилей, та дори и погребение… …и да,след всички тези кадри, да,ние сме професионалисти, в това което правим!
Избирайки нас за свои лични фотографи, без значение повода, ние ставаме приятели. Залагаме името си, че резултатът винаги е страхотен, защото ние и нашият екип правим онези снимки, достойни да останат на хартия за поколения напред.
Без значение повода и локацията,ще се радваме да се доверите на нас-Студио Мигар!
Вашата история е наше вдъхновение…

1 thought on “Вдъхновени”

Вашият коментар